Curatat, dezinfectat covoare, mochete, tapiterii, jaluzele

Mocheta/covorul este o investitie majora a caminului dvs.

Asa cum hainele pe care le purtam trebuie spalate frecvent pentru a-si pastra prospetimea si igiena, asa si mocheta / covorul necesita curatenie periodica.

Praful si mizeria acumulata tocesc firele, reduc viata mochetei si permit dezvoltarea necontrolata a acarienilor si bacteriilor daunatoare sanatatii.

Mochetele trebuie aspirate cel putin de doua ori pe saptamana indepartand astfel praful si trebuie spalate in profunzime cel putin o data la 3 luni.
Campionii Curateniei folosesc cele mai performante tehnici, utilaje si substante specifice curatirii mochetei, metodele folosite fiind spalarea in profunzime prin injectie / extractie sau spalarea cu spuma uscata si monodiscul.

Substantele si sampoanele folosite sunt ne-toxice, hipoalergice, biodegradabile si se usuca foarte repede.
De asemenea, Campionii Curateniei, curata pentru dumneavoastra canapele, fotolii, coltare, scaune tapitate precum si tapiterie auto.
Campionii Curateniei folosesc diferite metode pentru spalarea mochetei si a covoarelor, in functie de situatie, si anume: samponare, injectie-extractie sau spalare cu spuma uscata.

la sediul clientului:

In acest sens, echipele noastre mobile se deplaseaza la sediul clientului, unde, in functie de situatia existenta se alege una din cele doua metode de spalare: injectie-extractie sau spalare cu spuma activa.
In ambele situatii, in prealabil se scot petele si se testeaza rezistenta culorilor la detergeti folositi.
Timpul de uscare al covorului sau mochetei este de aproximativ 3 ore.

la sediul nostru:
Important de stiut este faptul ca tariful pe care il veti gasi in pagina de preturi include si transportul de la si la client.
Metoda folosita in acest caz este cea a spalarii cu spuma activa, prin frecarea cu monodiscul, iar clatirea se realizeaza cu jet sub presiune cu apa calda.
In acest caz, uscarea covorului dureaza minim 3 zil

Ultima tehnologie – curatarea cu spuma uscata a covoarelor, mochetelor si tapiteriilor, metoda semi-umeda -ce nu umezeste in profunzime tesatura acestora, prezinta numai avantaje:

– conduce la uscarea rapida a covorului
– preantampina aparitia mirosului neplacut
– intareste fibrele textile, revigoreaza si reda culorile initiale
– produs ecologic ce nu dauneaza sanatatii
– intareste fibrele textile, revigoreaza si reda culorile initiale
– indepartarea petelor si a murdariei

In numai 30 de minute covorul dumneavostra se va transforma intr-unul nou.

Pentru ca suntem Campionii Curateniei! Partenerul dumneavoastra de succes!

Telefon: 0745 112 113
Luni-Vineri: 9:00 am – 5:00 pm
Cere ofertă